Известие

Collapse
No announcement yet.

Всичко за Alfa Romeo 149 (Giulietta)

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от qpwo Покажи съобщение
    И кой модел на изброените две марки ще предложи повече емоция.... е Може би Х6 ..не е чак толкова грозна....
    пробвай някое 335i или някой Xd, а защо не някой WRX .. после пак пиши ..

п.п. пак оцапахме тема
    Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
    Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
    Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Comment

• Първоначално публикувано от sa6o_roman Покажи съобщение
      Идеята ми е, че можеха да направят жулиета поръчков модел. Т.е. клиента да може да си поръча всяка една екстра, както и настройките на автомобила отделно, а не в пакет. Да може да си избере дали колата му да е спортна или комфортна, дали да е лека или наблъскана със всички екстри. Пък милата няма и версия с 3 врати дори.
      Тя тази идея е много хубава, ама имаш ли идея, при това положение колко щеше да струва колата?
      Alfa Romeo 166 3.0 V6
      Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.

Comment

• Идеята е екстра, като опция.
        Искаш да е различна... струва повече, ако ли не - каквото е по каталог и струва колкото си струва.
        Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

• Странно ми е как сравнявате различни класове автомобили-Х6,Impreza WRX,Жулиета.Алфата е добра за класа си.Просто е доста повлияна от модните тенденции сега,от масовката един вид.Докато алфите преди 25 години не са били масовка.Ма няма как сега-повечето части,агрегати,шасита,матеряли са еднакви при марките под една шапка.Просто не е рентабилно.Затова ми е тъпо как повечето я храните,ами тия дето карат ауди-просто по скъп VW,и ние сме така-караме по-скъп Фиат-това е.Имаш ли парите-купуваш и караш като те кефи,да не мислите че поддръжката на Импреза СТИ е ефтина,като го вземеш на старо,или айде да се качваме на А8.щот са здрави-ама като опре да си купуваме нови зимни 18-ки,майкооо-присира ти се.Аз ако имам пари ще си купя чисто нова Алфа от магазина-просто защото ми харесва-и 159 ТИ и Жулиета QV,ма нямам да ги поддържам-така че си карам бангиите и тва е.Най-малкото от самата фенщина трябва да се изкефите че Алфа са изкарали нов модел-и без това рядко се случва
          Alfa 155 1.7,1.8 ex
          Alfa 166 2.4 3 ex
          155 1.8 MY 95 sport

Comment

• ставаше въпрос за емоцията .. никой не е сравнявал класовете .. а и да .. ясно е че за парите си Алфа няма аналог ..
            Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
            Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
            Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Comment

• Точно така... Ставаше въпрос за емоцията.. Ако се поставя така въпроса и любимата марка имат емоционални модели.... Например онзи - 500 бройковия.
              sigpic166 TS 2.0 1999 ГИ

Comment

• Първоначално публикувано от qpwo Покажи съобщение
                Точно така... Ставаше въпрос за емоцията.. Ако се поставя така въпроса и любимата марка имат емоционални модели.... Например онзи - 500 бройковия.
                Казваш Субару и БМВ не пускат лимитирани....

Да не съм офф
                Таз Жужа на тези пари на който ще се продава и това което предлага няма да има успех
                Вземете питайте тестовите пилоти на по бира да ви кажат впечатления от Жужа Тук няма да ви кажат реално как е при условие че темата се следи с интерес от...
                Volvo S80 D5 awd 2010г.

Comment

• Ами както е тръгнало 159 и Брера май са лебедовата песен на марката ...
                  Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                  AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                  Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

• Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
                    Ами както е тръгнало 159 и Брера май са лебедовата песен на марката ...
                    To и тя една песен...
                    С инструменти от Оpel.
                    Alfa Romeo 166 3.0 V6
                    Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.

Comment

• Първоначално публикувано от Fear Покажи съобщение
                      To и тя една песен...
                      С инструменти от Оpel.
                      Че кво и е бе,ако не бяха някои неща от Опел,досега да се е строшила хиляда пъти,като 156.Трябва да ти кажа че за последните 10 години 159 е най-стойностния модел на марката,независимо че е с някои неща взаимствани от Опел.Ние кво да направиме че тъпите немци немогат да си направят дизелов мотор,и в замяна ние получавам някои нелоши неща
                      Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                      Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                      Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

• Първоначално публикувано от santo_traficante Покажи съобщение
                        Казваш Субару и БМВ не пускат лимитирани....

Да не съм офф
                        Таз Жужа на тези пари на който ще се продава и това което предлага няма да има успех
                        Вземете питайте тестовите пилоти на по бира да ви кажат впечатления от Жужа Тук няма да ви кажат реално как е при условие че темата се следи с интерес от...
                        Чакай сега ти за тукашния пазар ли говориш,защото тука нищо което не е германско няма успех,или за международния пазар,защото дори и да не е уникална-алфата пак предизвиква интерес и лично аз мисля че ще се продава добре.Цената в Европа не е толова висока,колкото тук.Тестовите пилоти всичко ще си кажат не бери грижа,макар че едвали ще е по-различно от реалното ми мнение за тази кола
                        Alfa 155 1.7,1.8 ex
                        Alfa 166 2.4 3 ex
                        155 1.8 MY 95 sport

Comment

• Те тестовите пилоти най-важното си го казаха.
                          Омекотено издание със цел привличане на нови клиенти, това е новата Жулиета.
                          При нивата на продажби на марката... може да се окаже, че подобна стратегия е единствената оправдана... но нека да видим.
                          Все пак една градска въшка и една кола клас С, не правят асортимент... докато няма наследници на 159 и 166 само можем да гадаем.
                          Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

• Alfa Romeo Quadrifoglio Verde тръгна със зелени гуми

Новата Giulietta G430 iMove има над 286 к.с.

http://www.tuning.bg/tuning/pak-alfa...eni-gumi-24805

Last edited by Jivko7777; d.m.y г., 13:43.
                            156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• Добре изглежда колата.
                              VW Passat 2.5 TDI 4 Motion '00 - now
                              Alfa Romeo 145 1.4 TS '98 - ex

Comment

• АУ! Много красива
                                Alfa Romeo 156 1.8 TS 99'
                                ex. Lancia Dedra 1.6 ie 93'

Comment

Working...
                                X